De verkoop, showroom en werkzaamheden van:

 

  EUROLUX ZONWERING DEN HAAG

 

    

 

wordt uitgevoerd door

DE ZONWERING BOETIEK

 

 

 

 

www.dezonweringboetiek.nl

 

  EUROLUX ZONWERING DEN HAAG

 

De Zonwering Boetiek heeft de website en activiteiten van het gerenommeerde bedrijf Eurolux Zonwering Den Haag overgenomen.

De bekende Haagse onderneming die reeds in de vorige eeuw met haar activiteiten begon en in de loop der jaren een goede naam wist op te bouwen in de regio.

De Zonwering Boetiek is een zonweringsbedrijf dat al sinds 1989 nauw en actief heeft samengewerkt met Eurolux Zonwering Den Haag in het verleden.

De Zonwering Boetiek werkt inmiddels vanuit 3 locaties namelijk Den Haag, Maasdijk en Zoetermeer.

De klanten van Eurolux zonwering Den Haag treffen bij De Zonwering Boetiek een uitgebreid assortiment aan, want naast binnenzonwering en raamdecoratie zijn wij tevens gespecialiseerd in buitenzonwering en rolluiken met de kwaliteit, zoals u van Eurolux zonwering Den Haag gewend was.

Graag helpen wij u met uw produktvragen en nieuwe aanvragen en maken wij graag kennis met u in een van onze drie showrooms. Ook kunt u natuurlijk telefonisch 070-3230660 een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek bij u thuis of bij uw bedrijf voor een advies op maat.

Wij bieden u een assortiment opgebouwd uit kwaliteitsprodukten, evenals een eerlijk vrijblijvend advies, kwaliteitsmontage en een compleet service en ondehoud.

 

UITEINDELIJK BENT U BIJ ONS ALTIJD GOEDKOPER UIT !!!

 

 

WWW.DEZONWERINGBOETIEK.NL

 

De Zonwering Boetiek,

de naam voor uw raam !

 

Al sinds 1989 levert de Zonwering Boetiek Den Haag aan een grote kring tevreden klanten -zowel bedrijven als particulieren- oplossingen op het gebied van zonwering, rolluiken, raamdecoratie en horren.

De vestiging aan de Appelstraat in Den Haag is sinds december 2006 een traditioneel bedrijf waar goede service en waarden nog hoog in het vaandel staan. In de prachtige ruim opgezette showroom kan men kennismaken met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van zonwering en raamdecoratie. “Wij zijn ervan overtuigd dat maatwerk-oplossing altijd tot het mooiste resultaat zal leiden,” vertellen de eigenaren Peter Kooijmans en Peter Jongejan. “Om dit resultaat te bereiken is een goede start het halve werk!”

Grote keuze

Het ruime assortiment is zorgvuldig samengesteld en biedt een grote keuze uit modellen en uitvoeringen op het gebied van rolgordijnen, lamellen, jaloezieën, vouw, plisse- en paneelgordijnen en diverse insectenhorren voor zowel ramen als deuren. De Zonwering Boetiek Den Haag is tevens specialist in het leveren van originele Velux producten.

Ook de buitenzonwering is overzichtelijk te zien in de showroom. Er kan een keus gemaakt worden uit knik-armschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken en markiezen, zowel elektrisch als handbediend. Bij de Zonwering Boetiek Den Haag kan alles naar eigen keus en kleur worden ingevuld. Onder het genot van een kopje koffie kunnen alle ideeën en wensen worden doorgenomen.

Vlotte levertijden

De Zonwering Boetiek Den Haag hanteert vlotte levertijden met uitsluitend kwaliteitsproducten. Alles is in eigen beheer. Van verkoop tot oplevering door eigen VCA opgeleide monteurs. Er wordt 3 jaar garantie geboden op alle aankopen. Alle prijzen zijn overzichtelijk inclusief BTW, meten en standaard monteren.

Leuke actie

Bij zelfmontage wordt extra korting gegeven. “De service gaat bij ons verder waar een ander bedrijf stopt,” besluiten beide Peters. “Dit geldt ook voor ons onderhoud en reparatieservice. Loop gerust even hier binnen of neem een kijkje op onze site!”

Openingstijden:

De Zonwering Boetiek is gevestigd aan de Appelstraat 232 in Den Haag. Tel. 070-3230660. E-mail info@boetiekzonwering.nl of www.dezonweringboetiek.nl . Geopend van maandag tot vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdag tijdelijk gesloten. Afspraak ’s avonds is mogelijk! Voldoende parkeergelegenheid aanwezig en goed te bereiken met openbaar vervoer.

Standaard in maatwerk

zonwering en raamdecoratie

 

Zonwering en raamdecoratie Den Haag specialist : Onze "know-how" is onze kracht !

Zonwering en raamdecoratie  is een vak apart:
hier komt meestal een hoop bij kijken !
Geïnspireerd door onze rijke ervaring heeft ons team zo'n beetje alles wel meegemaakt. Doordat elke situatie weer anders is, komen wij het liefst, eerst vrijblijvend, bij u thuis kijken hoe de situatie is. We meten meteen de zaak in zodat wij, in goed overleg, samen met u bepalen welke zonwering en raamdecoratie het beste past.
Zo voorkomen we dat een zonwering of raamdecoratie niet blijkt te passen en komt er niemand voor onaangename verrassingen te staan!

Daarna zullen wij u van een eerlijk gecalculeerde offerte voorzien, waar u al dan niet mee akkoord kunt gaan. U krijgt van ons altijd een "all in" prijs, en dat dat wil dus inderdaad zeggen
"alles inbegrepen:"

Dus het netjes demonteren EN afvoeren van uw oude zonwering en raamdecoratie en het afvoeren van het verpakkingsmateriaal van het nieuwe.

Het bezorgen, aansluiten en monteren van de door u gewenste zonwering en raamdecoratie, eventueel extra materiaal, arbeidsloon en BTW.

Geen nacalculaties achteraf dus!

Maar wij helpen u graag!

Kom eens een bezoekje brengen aan onze showroom aan de Appelstraat 232, 2564 EL Den Haag met vakkundige adviseurs. Buiten dat u zich bij ons uitstekend kunt laten adviseren en informeren, kunnen wij u ook tal van tips en voorbeelden aan de hand doen!

Service met een hoofdletter S...

Wij durven best te zeggen dat wij onze goede naam te danken hebben
aan onze kwalitatief hoge service. We noemen een aantal zaken die wij als
‘vanzelfsprekend' beschouwen:
U bent bijna altijd snel geholpen in geval van reparatie of vervanging.
Ons personeel heeft jarenlange ervaring én hart voor het vak
Een gezellig ingerichte showroom, waarin we alle tijd voor u nemen.
Bezorging, aansluiten, uittesten, afvoeren van uw oude zonwering en raamdecoratie en het
verpakkingsmateriaal van het nieuwe: het is altijd bij de prijs inbegrepen.

 

 

 

RAAMDECORATIE EN ZONWERING

 

BETAALBARE TOPKWALITEIT

3 JAAR FABRIEKSGARANTIE !!!

 

Adres:

De Zonwering Boetiek
Appelstraat 232
2564 EL Den Haag
Nederland

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag van 13.00-17.30 uur
Zaterdag / Zondag gesloten