EUROLUX ZONWERING

070- 3230660

 

 • De beste prijs/kwaliteit verhouding
 • De beste service dicht bij u in de buurt
 • Professioneel laten inmeten en monteren
 • U bent altijd welkom in de winkel voor vrijblijvend advies
 • Stalenservice aan huis

EUIROLUX ZONWERING

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN

Keje raamdecoratie

Raamdecoratie bevestigen zonder boren en schroeven door middel van dubbelzijdig magneet en staalband op uw kozijn is vanaf nu mogelijk. De Zonwering Boetiek heeft diverse raamdecoratie van Keje die speciaal voor kunststof, aluminium of houten kozijnen zijn ontwikkeld. Deze plissé gordijnen zijn geïntegreerd in een aluminium frame en worden door middel van dubbelzijdig magneet- staalband bevestigd op de glaslatten van uw kozijn. Schroeven en boren in het kozijn is dan ook niet nodig en de montage is daardoor in enkele minuten gebeurd.

Raamdecoratie zonder boren of schroeven

Het frame bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Door de bevestiging van dubbelzijdig magneet- en staalband kan het frame eenvoudig verwijderd en weer terug geplaatst worden, zonder de kozijnen te beschadigen. Dit systeem is ook erg ideaal voor huurwoningen waarbij u niet in uw kozijnen wil of mag boren / schroeven.

Een stijlvolle oplossing voor kunststof, aluminium, houten kozijnen én draaikiep ramen

Plissé gordijnen worden door hun luxe uitstraling ook vaak ingezet als raamdecoratie. De geplooide stof heeft een karakteristieke uitstraling. De Plissé gordijnen bestaan uit strak gevouwen en geplooide stof. De naam “plissé” betekent in het Frans geplooid, waardoor de naam Plissé gordijn erg logisch klinkt. De vouwen en plooien in de stof zorgen voor een knusse en natuurlijke lichtinval in de woonruimte. Doordat deze plissé gordijnen in een aluminium frame zijn verwerkt blijven ze goed op hun plaats in het raamkozijn. Zelfs bij draaikiep ramen vallen ze niet uit model en kunnen de ramen op elke stand open blijven staan. U kunt een plissé gordijn aanpassen aan elk interieur binnen uw woning.

Een stijlvolle en mooie oplossing voor elk raam

Een spel van licht en decoratie. Van decoratief tot verduisterend. Er is keuze uit verschillende kleuren en geplisseerde stoffen, transparante, semi-transparante en verduisterende stof. De raamdecoratie wordt voor u op maat gemaakt, passend op uw kozijn. Wilt u het aluminium frame in de kleur van het kozijn? Geen probleem het aluminium frame kan in diverse RAL kleuren worden vervaardigd.

Spendid plisse

De Splendid Plisse bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. De Splendid Plisse heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. De treklijsten zijn voorzien van een uniek vergrendelsysteem waardoor deze in elke gewenste stand gepositioneerd kunnen worden. Door het unieke vergrendelsysteem is het ook mogelijk om bredere kozijnen te voorzien van de KeJe Splendid Plisse. Door de bevestiging van de dubbelzijdige magneet- en staalband kan het product eenvoudig worden verwijderd en weer teruggeplaatst worden.

De bediening is van boven naar beneden en van beneden naar boven. De geplisseerde stoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse stofsoorten, van decoratief tot verduisterend. Bij de decoratieve en niet doorschijnende stoffen zijn de koordjes in het stof zichtbaar.

Product Details

Breedte: minimaal 275 mm / maximaal 2000 mm cm
Hoogte:  minimaal 200 mm / maximaal 2400 mm cm

Kleur RAL9016 / RAL9010 / RAL9001

Latende jaloezie

De trekbalk en boven bak van de latende is standaard in RAL9016/RAL9010 of RAL9001. Andere kleuren zijn hierin niet mogelijk.


De latende is leverbaar in de volgende standaard RAL kleuren:

 • RAL9016
 • RAL9010
 • RAL9001

Levertijd voor standaard kleuren is 15 werkdagen. Voor afwijkende kleur wordt een levertijd van maximaal 20 werkdagen afgegeven.

Product Details

Breedte: minimaal 275 mm / maximaal 1600 mm cm
Hoogte:  minimaal 200 mm / maximaal 2000 mm cm

Kleur RAL9016/RAL9010/ RAL9001

Day & night plisse

De trekbalken van de Day ‘n Night zijn standaard in RAL9016/RAL9010 of RAL9001. Andere kleuren zijn hierin niet mogelijk.

De Day ‘n Night is leverbaar in de volgende standaard RAL kleuren:

 • RAL9016
 • RAL9010
 • RAL9001

Levertijd voor standaard kleuren is 10 werkdagen. Voor afwijkende kleur wordt een levertijd van maximaal 20 werkdagen afgegeven.

Product Details

Breedte: minimaal 275 mm / maximaal 1400 mm cm
Hoogte:  minimaal 200 mm / maximaal 2000 mm cm

Kleur RAL9016 / RAL9010 / RAL9001